Hallinto ja toimihenkilöt

Hallinto

Kuva: Kimmo Makkonen

Kuoron taiteellisena johtajana toimii pianonsoiton opettaja dir.cant. Pertti Järvisalo. Taitavana musiikin ammattilaisena hän on onnistunut luomaan kuorosta tasokkaan ja hyvin laulavan mieskuoron, jolla on halu yhä parempiin suorituksiin. Uhrautuvalla työllään kuoron hyväksi hän on sovittanut sille monet kappaleet suurelle yleisöllemme esitettäväksi. "Uusiakin on tulossa", toteaa Järvisalo.

Kuva: Kimmo Makkonen

Konserttiemme tähtijuontaja Jukka Suomalainen on ponnahtanut urallaan Kerimäen Mieslaulajien päätoimiseksi puheenjohtajaksi. Uusi ura urkeni kun pitkäaikainen puheenjohtaja Pekka Malinen luopui paikastaan haluten kevennystä eläkepäivilleen. Jukan näemme myös tulevien konserttiemme juontajana. Kuoro toivoo menestystä ja jaksamista hänen vaativassa tehtävässään kuoromme ja kuorolaulun hyväksi.

Kuva: Kimmo Makkonen

Kuoromme sihteerinä toimii Ville Reponen.

Kuva: Kimmo Makkonen

Kuoromme rahastonhoitajan vaativaan tehtävään on valittu ansioituneena aktiivijäsenenä toiminut pitkänlinjan
ammatti-isännöitsijä Juhani Rissanen. Hänen harrastuksina mieskuoron lisäksi mainittakoon mm. purjehdus ja kitaransoitto bändissä.

Hallituksen jäsenet vuodelle 2019

Hallituksessa toimivat 2019 seuraavat henkilöt:
Kari Auravuo, Olavi Nousiainen, Timo Honkanen, Timo Kurki, Jouko Piiparinen, Seppo Korppi, Jukka Suomalainen (pj) sekä Ville Reponen (sihteeri), Pertti Järvisalo (taiteellinen johtaja) sekä Mikko Sairanen (varajohtaja). Tarvittaessa hallituksen kokouksiin kutsutaan asiantuntijajäsenet Aki Härkönen (kotisivuvastaava) sekä Juhani Rissanen (rahastonhoitaja).

Toimihenkilöt

Matkanjohtajat:

  • Seppo Muukkonen
  • Seppo Korppi

Leikekirjanpitäjä:

  • Aki Härkönen

Kotisivuvastaavat (Facebook, WhatsApp):

  • Aki Härkönen
  • Mika Karjunen
  • Kimmo Makkonen